Master Chef πάρτυ
Master Chef πάρτυ
250€ Χωρίς Φ.Π.Α.
Master Chef πάρτυ
Master Chef πάρτυ . Οι μικροί παίκτες φορούν τις ποδιές τους και υποδέχονται τους τρεις κριτές που τους εξηγούν τη διαδικασία. Στην αρχή του παιδικού πάρτυ θα περάσουν μία δοκιμασία παραγωγής σάντουιτς (μη φοβάστε όλα είναι απλά) και ο γρηγορότερος και με την ωραιότερη παρουσίαση είναι ο αρχηγός της πρώτης ομάδας, κ.ο.κ. Τα παιδιά ομαδοποιούνται και ξεκινούν την δεύτερη δοκιμασία που είναι η κατασκευή μιάς ΑΠΛΗΣ τούρτας με παντεσπάνια και διάφορα διακοσμητικά. . . Εδώ όμως υπάρχει ένα ...κολπάκι γιατί, για να αποκτήσουμε τα διακοσμητικά πρέπει να περάσουμε κάποιες ... δοκιμασίες !!

Το πρόγραμμα για παιδικά πάρτυ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, που οι μικροί μας φίλοι επιλέγουν αλλά οι γονείς... τρέμουν ! Κι όμως, μην ανησυχείτε, γιατί στο υπέροχο πρόγραμμα MASTER CHEF πάρτυ, δεν θα λερωθεί ΤΙΠΟΤΑ !!!

Υπάρχουν τριών ειδών ποδίτσες :

Μιάς χρήσης πλαστικές και καπελάκι με εκτύπωση (συμπεριλαμβάνονται στο κόστος)

Πλαστικές καλής ποιότητος μονόχρωμες με ασσορτί καπελάκια - αν επιλέξετε να κρατήσουν τα παιδιά τις ποδίτσες σαν δώρο - 6 ευρώ α/σετ

Πλαστικές πουά καλής ποιότητας με χάρτινο καπελάκι  -  αν επιλέξετε να κρατήσουν τα παιδιά τις ποδίτσες σαν δώρο - 7 ευρώ α/σετ

Υφασμάτινες με υφασμάτινο καπελάκι σετ - αν επιλέξετε να κρατήσουν τα παιδιά τις ποδίτσες σαν δώρο - 15 ευρώ α/σετ

Από σας χρειαζόμαστε ΜΟΝΟ τον χώρο. Δύο πάγκους, πιατάκια, πιατέλες, αναλώσιμα, διακοσμητικά, σκεύη, τραπεζομάντηλα, ακόμη και σακούλες σκουπιδιών, όλα όλα τα φέρνουμε εμείς !!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΑΤΟΜΑ (κριτές) = 3

ΚΟΣΤΟΣ + ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Εως 24 παιδιά - συμπεριλαμβάνονται :   ποδίτσες (που παίρνουμε πίσω), υλικά, διακόσμηση και παραμονή στον χώρο σας  1.5 ώρα (μετά την μιάμιση ώρα ΔΕΝ είναι απαραίτητοι και οι 3 κριτές, έτσι ο ένας αποχωρεί και μένουν δύο άτομα που συνεχίζουν με κλασικά παιχνίδια και δοκιμασίες παιδικού πάρτυ .

Το κόστος από κει και πέρα, ανέρχεται σε 40 ευρώ /30λεπτο

Οι τιμές μας είναι τιμές Αθήνας/Πειραιά