Κοσμήματα
Κοσμήματα 1
Κοσμήματα 2
Κοσμήματα 3
Κοσμήματα 4
Κοσμήματα 5
Κοσμήματα
120€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κοσμήματα

Μα φυσικά, ένα εργαστήριο για μικρές δεσποινίδες ! Τι μπορεί να πει κανείς ? Μπωλάκια με χάντρες, κορδέλες σε διάφορα χρώματα και διακοσμητικά,   σε πολλά πολλά σχέδια, θα ξετρελάνουν όλες τις μικρές καλεσμένες ! Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ
 

 

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ !! Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε κοριτσάκια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 χρονών. (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών)


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια του προγράμματος ζητώντας απο τους ανιματέρ μας να παραμείνουν, με παιχνίδια και διαγωνισμούς (υπολογίζοντας € 25 α/άτομο α/ώρα)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Ενα άτομο για 1 ώρα και υλικά για 15 παιδιά € 120 Δυο άτομα  για 1 ώρα και υλικά για 30 παιδιά € 180


ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ? Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με το πριγκιπικό κάστρο μας , με έκπτωση 30% !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς ή ποπ κορν σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων  μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά.  Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


 Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ