Καμβάδες
Καμβάδες 1
Καμβάδες 2
Καμβάδες 3
Καμβάδες 4
Καμβάδες 5
Καμβάδες 6
Καμβάδες 7
Καμβάδες 8
Καμβάδες 9
Καμβάδες 10
Καμβάδες 11
Καμβάδες 12
Καμβάδες
120€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Καμβάδες

Ένα κλασικό εργαστήριο ζωγραφικής που ΣΙΓΟΥΡΑ κάπου, κάτι θα λερώσει ! Μην ανησυχείτε όμως, θα φέρουμε πλαστικά τραπεζομάντηλα, ατομικές ποδίτσες και ό,τι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε. Ετσι, οι μικροί καλεσμένοι σας θα έχουν την δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σαν . . μικροί Πικάσο !
Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ !!


Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδάκια τουλάχιστον νηπιακής ηλικίας (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (3) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με νεροχρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν


ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ? Το παραδοσιακό, κλασικό, όμορφο εργαστήριο ζωγραφικής, όπου τα παιδάκια πάνω στους καμβάδες ζωγραφίζουν και χρωματίζουν το θέμα της επιλογής τους.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Ενα άτομο  και υλικά για 15 παιδιά για 1 περίπου ώρα € 120 Δυο άτομα και υλικά για 30 παιδιά για 1 περίπου ώρα € 180


ΠΡΟΣΟΧΗ Αν τα παιδάκια είναι πολύ μικρά, μια χαρά είναι τα έτοιμα προσχεδιασμένα καμβαδάκια που ήδη εμπεριέχονται στην τιμή. Αν όμως θέλετε, μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με καμβάδες που θα έχουμε προζωγραφίσει ΕΜΕΙΣ με το θέμα της επιλογής σας (θα σας στείλουμε δείγματα να διαλέξετε) σε μέγεθος καμβά επιλογής σας ... Το κόστος ίσως να αυξηθεί, υπολογίστε ενδεικτικά  α/τεμαχιο =>0,40 -> 1 ευρώ, αναλόγως του μεγέθους καμβά και δυσκολίας του θέματος. . .


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 30% !!


Ολοκληρώστε το πάρτυ με ένα ωραίο θέαμα διάρκειας μισής ώρας (ταχυδακτυλουργός, σεμινάρια μαγείας, κουκλοθέατρο, κλπ) και κερδίστε ένα απίθανο πανώ-πίνακα ζωγραφικής για το παιδικό δωμάτιο !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !!


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ