Καλειδοσκόπια
Καλειδοσκόπια 1
Καλειδοσκόπια 2
Καλειδοσκόπια 3
Καλειδοσκόπια 4
Καλειδοσκόπια 5
Καλειδοσκόπια
100€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Καλειδοσκόπια

Τα καλειδοσκόπια κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά που φέρνουμε εμείς. Τα παιδιά ακολουθώντας τις οδηγίες μας κατασκευάζουν το καλειδοσκόπιο και μετά το στολίζουν απ έξω. Είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον εργαστήριο, που θα χαρίσει στα παιδιά πολλές ώρες ... ονειρικής περιπλάνησης
Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ

 


Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά άνω των 5 χρονών, έως και σχολικής ηλικίας (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρώ αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (3) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με χρώματα και κόλλα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν.


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


ΚΟΣΤΗ - ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ


Ατομο 1, για 1 ώρα και υλικά για 15 παιδιά κόστος 100 ευρώ


Ατομα 2, για 1 ώρα και υλικά για 30 παιδιά κόστος  160 ευρώ


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ