Ταξινόμηση: 

Παράλληλα όμως, προσφέρουν πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά, όπως ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου, χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού, μυστικό σπιτάκι για παραμύθια, φάτνη για αυτοσχέδιες παραστάσεις και πολλά άλλα. Λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα οικιακής χρήσης και το βράδυ μπορείτε αν θέλετε να το σβήνετε. Είναι ζήτημα 2 λεπτών. Το σβήνετε και ξεφουσκώνει. Το πρωί το βάζετε στην πρίζα και σε 2 λεπτά είναι έτοιμο.

Συνδυάζονται υπέροχα και με τα υπόλοιπα φουσκωτά παιχνίδια δημιουργώντας έναν παιδότοπο απόλυτα εναρμονισμένο με τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Δημιουργήστε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο φουσκωτό χωριουδάκι επιλέγοντας σετ των δύο. Με μία μοκέτα πράσινη και άσπρα διακοσμητικά φρακτάκια, καθώς και με μία τσουλήθρα και δύο τρία ακόμη παιχνίδια παιδότοπου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σημείο για πολύ μικρά παιδάκια μικρό ή μεγάλο. Οι διαστάσεις του κάθε φουσκωτού χριστουγεννιάτικου σπιτιού διαφέρουν γι αυτό πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά την διάσταση του χώρου σας. 

Το σπίτι του 'Αγιου Βασίλη, ζαχαρόσπιτα, σπιτάκια ιγκλού και φουσκωτά σπιτάκια με χριστουγεννιάτικα χρώματα, κατάλληλα για κάθε χρήση...

Περισσότερα