Φουσκωτό Πλανητάριο
Φουσκωτό Πλανητάριο 1
Φουσκωτό Πλανητάριο 2
Φουσκωτό Πλανητάριο 3
Φουσκωτό Πλανητάριο
450€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό Πλανητάριο

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Η έλξη που ασκεί στα παιδιά μια νέα, διαδραστική εμπειρία που συνδυάζει την ψυχαγωγία και τη γνώση είναι μοναδική. Η απομνημόνευση και η απορρόφηση των πληροφοριών γίνεται τόσο φυσικά και ασυναίσθητα, όπως ακριβώς ένα  παιχνίδι.Το πλανητάριό μας παρουσιάζει με εντυπωσιακό τρόπο τον μαγευτικό κόσμο του διαστήματος. Αποτέλεσμα η εύκολη λήψη της πληροφορίας και η πλήρης κατανόηση του γαλαξία μας.  Όχι άλλο  ένα στείρο εκπαιδευτικό αντικείμενο, αλλά ένα παιχνίδι που ενθαρρύνει την περιέργεια και το επιστημονικό ενδιαφέρον των  παιδιών.

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΤο μόνο που θα χρειαστούμε από εσάς είναι µία  μεγάλη αίθουσα. Διαστάσεων κατ’ ελάχιστο 6μ Χ 6μ μέτρα και ύψους από 2,90 και πάνω και µε μια απλή  πρίζα. Το έρχεται στο χώρο σας αποφεύγοντας  άσκοπες μετακινήσεις των παιδιών. Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση του θόλου απαιτούν λιγότερο από 20 λεπτά.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το πλανητάριο μας είναι κατασκευασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας. Είναι άκαυστο ενώ υπάρχει συνεχόμενος εξαερισμός στον χώρο. Σε περίπτωση που απαιτηθεί να εκκενωθεί, μπορεί να γίνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Τέλος  είναι προσβάσιµο σε άτομα µε ειδικές ανάγκες.


TO ΕΡΓΟ ΜΑΣ => Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Μια περιπέτεια που μας ταξιδεύει στο ηλιακό μας σύστημα. Δύο μικροί εξωγήινοι σε έναν μακρινό γαλαξία ανακαλύπτουν τυχαία την υπέροχη γεύση της σοκολάτας.


Ξεκινούν λοιπόν, ένα ταξίδι στο σύμπαν προς αναζήτηση του πλανήτη από σοκολάτα. Φθάνοντας στο Γαλαξία μας και μπαίνοντας στο ηλιακό μας σύστημα εξερευνούν κάθε έναν από τους πλανήτες του ανακαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον συναρπαστικό γαλαξία μας.


Θα μπορέσουν άραγε να βρουν αυτό που ψάχνουν;


Εκπληκτικό show για παιδικό πάρτυ και εταιρική εκδήλωση Από 3 ετών


Διάρκεια: 24 λεπτά