Φουσκωτό Παιχνίδι Pacific Dream Φ76


Φουσκωτό Παιχνίδι Pacific Dream Φ76
150€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό Παιχνίδι Pacific Dream Φ76

Φουσκωτό τραμπολίνο με μικρά εμπόδια για αξέχαστο παιχνίδι !!!Όχι, δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι αφού, αυτό το γλυκό φουσκωτό πολυπαιχνίδι ταιριάζει σε όλα τα παιδικά πάρτυ ! Με τις πολύ βολικές διαστάσεις 4 Χ 2,80 Χ 2,20 (ύψος) το όμορφο αυτό φουσκωτό τραμπολίνο με εμπόδια χωράει παντού !!
Κατάλληλο για παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας, τα μεταφέρει σε μαγικές θάλασσες, παρέα με πειρατές και γοργόνες !!Ιδανικό για  πάρτυ με θέμα τη θάλασσα και τα ψαράκια !!!

Ειδικά για την κατηγορία ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, η μίνιμουμ χρέωση είναι 200 ευρω. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν κάποιο απο τα παιχνίδια μας κάτω των 200 ευρω, πρέπει να το συνδυάσετε και με κάτι ακόμα (ίσως με μία πινιάτα, ή μία τέντα ηλιοπροστασίας, ή ένα μαλλί γριάς, ή ακόμη με τα παιδικά επιπλάκια μας τύπου ΙΚΕΑ ? (έως 30 παιδάκια) - Σ αυτή την περίπτωση, θα σας τα χρεώσουμε από 120  ->  80 ευρώ !


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιών. Οπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 


Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές μας αφορούν 5ωρη ενοικίαση εντός Αθήνας ή Πειραιά. Σε περίπτωση περισσοτέρων ωρών ή διαφορετικής περιοχής, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή επιβάρυνση στην τιμή.