Φουσκωτό Παιχνίδι Αερόστατα Φ11

Φουσκωτό Παιχνίδι Αερόστατα Φ11
180€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό Παιχνίδι Αερόστατα Φ11

Ρομαντικό φουσκωτό παιχνίδι για πάρτυ για μικρά παιδιά.Ένα από τα πιο χαρούμενα φουσκωτά παιχνίδια μας, ιδανικό για κήπους και γκαζόν.

Ιδανικό για μικρά παιδάκια και παιδάκια πρώτων τάξεων του δημοτικού. Ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό μοτίβο, αυτό το φουσκωτό παιχνίδι-τραμπολίνο διαθέτει μικρά ζωάκια, μικρή καμάρα και άλλες δραστηριότητες. ΔΙΑΣΤΑΣΗ : 4 Χ 4 Χ 5 ύψος

Ιδανικό για κήπους και για πάρτυ με θέμα αερόστατα ή μικρό πρίγκιπα !!!

Ειδικά για την κατηγορία ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, η μίνιμουμ χρέωση είναι 200 ευρω. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν κάποιο απο τα παιχνίδια μας κάτω των 200 ευρω, πρέπει να το συνδυάσετε και με κάτι ακόμα (ίσως με μία πινιάτα, ή μία τέντα ηλιοπροστασίας, ή ένα μαλλί γριάς, ή ακόμη με τα παιδικά επιπλάκια μας τύπου ΙΚΕΑ ? (έως 30 παιδάκια) - Σ αυτή την περίπτωση, θα σας τα χρεώσουμε από 120  ->  80 ευρώ !


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιών. Οπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 


Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές μας αφορούν 5ωρη ενοικίαση εντός Αθήνας ή Πειραιά. Σε περίπτωση περισσοτέρων ωρών ή διαφορετικής περιοχής, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή επιβάρυνση στην τιμή.