Φουσκωτό παιχνίδι Μικρός Αγρότης Φ77
Φουσκωτό παιχνίδι Μικρός Αγρότης Φ77 1
Φουσκωτό παιχνίδι Μικρός Αγρότης Φ77 2
Φουσκωτό παιχνίδι Μικρός Αγρότης Φ77 3
Φουσκωτό παιχνίδι Μικρός Αγρότης Φ77
130€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό παιχνίδι Μικρός Αγρότης Φ77

Τραμπολίνο με υπέροχα χρώματα για σίγουρη διασκέδαση των παιδιών.
Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Ένα υπέροχο μικρό φουσκωτό, για μικρότερα παιδάκια, ασφαλές, γεμάτο δραστηριότητες. Είναι ένα υπέροχο τραμπολίνο, διαστάσεων 3Χ2 με ύψος 2 μέτρα, κατάλληλο και γιά σπίτια.

Ειδικά για την κατηγορία ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, η μίνιμουμ χρέωση είναι 200 ευρω. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν κάποιο απο τα παιχνίδια μας κάτω των 200 ευρω, πρέπει να το συνδυάσετε και με κάτι ακόμα (ίσως με μία πινιάτα, ή μία τέντα ηλιοπροστασίας, ή ένα μαλλί γριάς, ή ακόμη με τα παιδικά επιπλάκια μας τύπου ΙΚΕΑ ? (έως 30 παιδάκια) - Σ αυτή την περίπτωση, θα σας τα χρεώσουμε από 120  ->  80 ευρώ !


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιών. Οπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 


Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές μας αφορούν 5ωρη ενοικίαση εντός Αθήνας ή Πειραιά. Σε περίπτωση περισσοτέρων ωρών ή διαφορετικής περιοχής, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή επιβάρυνση στην τιμή.