Φουσκωτό παιχνίδι Αρκουδάκι Φ62
130.00€ Χωρίς Φ.Π.Α.
Φουσκωτό παιχνίδι Αρκουδάκι Φ62
Τι να πει κανείς για το μικρό αυτό φουσκωτό παιχνίδι ? Από τα πολύ αγαπητά φουσκωτά παιχνίδια, περιέχει τραμπολίνο και είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για σπίτια και διαμερίσματα λόγω του βολικού του ύψους. Διαθέτει δίχτυ γύρω γύρω για να μπορούν οι γονείς να παρακολουθούν ακόμη και τα πολύ μικρά παιδάκια !! ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 4 Χ 1,80 Χ 2(υψος)Ιδανικό για μικρές ηλικίες για χαρούμενο παιχνίδι με ασφάλεια. Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Ειδικά για την κατηγορία ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, η μίνιμουμ χρέωση είναι 200 ευρω. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν κάποιο απο τα παιχνίδια μας κάτω των 200 ευρω, πρέπει να το συνδυάσετε και με κάτι ακόμα (ίσως με μία πινιάτα, ή μία τέντα ηλιοπροστασίας, ή ένα μαλλί γριάς, ή ακόμη με τα παιδικά επιπλάκια μας τύπου ΙΚΕΑ ? (έως 30 παιδάκια) - Σ αυτή την περίπτωση, θα σας τα χρεώσουμε από 120  ->80 ευρώ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)

ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιών. Οπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 
Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές μας αφορούν 5ωρη ενοικίαση εντός Αθήνας ή Πειραιά. Σε περίπτωση περισσοτέρων ωρών ή διαφορετικής περιοχής, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή επιβάρυνση στην τιμή.