Φουσκωτό Κάστρο των Ιπποτών Φ12
Φουσκωτό Κάστρο των Ιπποτών Φ12 1
Φουσκωτό Κάστρο των Ιπποτών Φ12 2
Φουσκωτό Κάστρο των Ιπποτών Φ12
200€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό Κάστρο των Ιπποτών Φ12

 Τεράστιο φουσκωτό τραμπολίνο για πολλά παιδιά. Ιδανικό για σχολικές εκδηλώσεις , για βαπτίσεις αλλά και παιδικά πάρτυ με πολλούς καλεσμένους.<Προτείνεται για εξωτερικούς χώρους, αλλά ΚΑΙ για παιδικά πάρτυ σε σπίτια, λόγω του μικρού του ύψους .

Αυτό το πανέμορφο φουσκωτό κάστρο, απασχολεί συγχρόνως έως και 20 παιδιά . Η μεγάλη του διάσταση το κατατάσσει στα μεγαλύτερα φουσκωτά που υπάρχουν, με πολλαπλές δραστηριότητες (σκαρφάλωμα, εμπόδια, κλπ).


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 6 μέτρα Χ 5 μέτρα Χ 3 μέτρα (ύψος)


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιών. Οπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ...