Τα «κοριτσίστικα» πάρτυ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες – εκείνα τα πάρτυ όπου τα παιδιά είναι και των δύο φύλων και εκείνα τα πάρτυ όπου τα καλεσμένα είναι ΜΟΝΟ κορίτσια ! Η διαφορά είναι μεγάλη, γιατί στην πρώτη περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να απασχολήσουμε κοριτσάκια αλλά και αγόρια. Έτσι, αν και η κεντρική απασχόληση γίνεται από κοπέλα/παιδαγωγό ντυμένη με στολή της μόδας, όπως πριγκίπισσα, νεράιδα ή κάποια ηρωίδα από γνωστές παιδικές ταινίες και ΒΑΣΙΚΟ ρόλο παίζει το face painting, ο χορός, η μουσική και οι κατασκευές με χάντρες κλπ, στην ουσία θα γίνουν ΚΑΙ παιχνίδια δραστηριοτήτων ΚΑΙ κυνήγι θησαυρού ΚΑΙ ταχυδακτυλουργικά ΚΑΙ όλα εκείνα τα πράγματα που απευθύνονται και στα δύο φύλα… Στην δεύτερη περίπτωση όμως, όπου έχουμε ΜΟΝΟ κοριτσάκια, κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα SPA PARTY όπου οι μικρές «δεσποινίδες» απολαμβάνουν για λίγες ώρες την περιποίηση ενός πραγματικού spa… Παράλληλα, γίνονται κατασκευές κοσμημάτων, μακιγιάζ και χτενίσματα. Μην ξεχνάτε την διακόσμηση όπου πρέπει να κυριαρχεί το ροζ και βασικό, ένα καλό ηχοσύστημα για χορό και μουσική…

Τα «αγορίστικα» πάρτυ απαιτούν χώρο! Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να κινηθούν και να παίξουν έτσι, αν έχετε την δυνατότητα επιλογής, επιλέξτε τους καλοκαιρινούς μήνες και εκμεταλλευτείτε κήπους, αυλές, βεράντες και ταράτσες! Ανεξάρτητα από την ηλικία, το κυνήγι θησαυρού είναι το πιο αγαπημένο είδος για την απασχόληση όπως και παιχνίδια τύπου κατασκήνωσης, όπως τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες και πολλά άλλα… Τα πάρτυ αυτά μπορούν να παρουσιαστούν από κλόουν, πειρατή ή κάτι άλλο, αν και το πιο απλό, ένας δυναμικός ανιματέρ χωρίς καν στολή…Το φαγητό πρέπει να είναι απλό και κατά προτίμηση σε ατομικές ΗΔΗ χωρισμένες μερίδες – υπάρχουν πια στο εμπόριο έτοιμα ατομικά lunchboxes όπου με ένα απλό τόστ, στικς αγγουράκι και ένα χυμό, καλύπτεται το παιδικό γεύμα μια χαρά!!! Για τα πιο μεγάλα παιδιά, υπάρχουν τα πάρτυ μυστηρίου και τα terror parties όπου τα παιδιά με γρίφους και quests βρίσκουν τον θησαυρό…

Στις μέρες μας, υπάρχουν εξειδικευμένα διακοσμητικά για ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ. Συνδυάστε τις απλές γιρλάντες και τα μπάνερ που θα βρείτε στο εμπόριο με ασορτί μπαλόνια και είστε έτοιμοι !! Υπολογίστε ότι για να στολίσετε έναν χώρο ας πούμε, 50 τετραγ.μέτρων, ΠΛΗΡΩΣ θα πρέπει να ξοδέψετε γύρω στα 25-30 ευρώ και να ασχοληθείτε γύρω στη μία ώρα. Αν όμως θέλετε κάτι πιο… εξειδικευμένο, κάτι για τον μπουφέ ή για τον κήπο, τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, που σας βοηθούν να κατασκευάσετε μόνοι σας ο,τι επιθυμείτε. Αν δεν έχετε χρόνο για κάτι τέτοιο, ή αν δεν πιάνουν τα χέρια σας, ρωτήστε τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ !!

Οι περισσότερες οργανωμένες εταιρίες διοργάνωσης παιδικών πάρτυ, διαθέτουν φουσκωτά παιχνίδια για ενοικίαση λίγων ωρών… Πριν μιλήσετε με την εταιρία όμως, καλό θα είναι να γνωρίζετε την διάσταση του χώρου σας καθώς (κάτι που ξεχνάμε πολλές φορές) το ΥΨΟΣ του σημείου όπου θα μπει το φουσκωτό. Επίσης το αν στο σημείο εκείνο ή κοντά, υπάρχει παροχή ρεύματος… Αυτό που θα πρέπει όμως να ζητάτε ΚΑΘΕ φορά από την εταιρία, είναι αν το φουσκωτό διαθέτει πιστοποίηση και (το πιο σημαντικό) αν ο blower, το μηχάνημα που φουσκώνει το παιχνίδι και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στην πρίζα καθόλη τη διάρκεια του πάρτυ, διαθέτει επίσης πιστοποιητικό ασφαλείας. Κάποιες φορές, ιδιοκατασκευές και πεπαλαιωμένα μηχανήματα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουν 70 φουσκωτά ΟΛΩΝ των μεγεθών και το κάθε ένα απ αυτά έχει πιστοποιητικό καλής λειτουργίας…

Ο κλόουν πια, είναι κάτι που γνωρίζουν όλα τα παιδιά και, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει γεμίσει ο τόπος από αυτούς. Ετσι, παρόλο που κάθε παιδότοπος μπορεί να σας συστήσει κάποιον «κλόουν» και πολλές φορές καρτελίδια με προσφορές από κλόουνς μπορείτε να βρείτε ΚΑΙ στον φούρνο της γειτονιάς (!!), συστήνουμε ανεπιφύλακτα να προτιμήσετε την εύρεση κάποιου ανιματέρ από οργανωμένο γραφείο όπου (α) έχουν ευθύνη για το άτομο που σας στέλνουν (β) έχουν εκπαιδεύσει σχολαστικά τους συνεργάτες τους (γ) μπορούν να σας προτείνουν διαφορετικά άτομα με βάση την ηλικία, το φύλο και τον αριθμό των παιδιών σας (δ) θα έχετε νέα, χαρούμενα μοντέρνα άτομα με καθαρές περιποιημένες στολές και το σπουδαιότερο (ε) αν, ό μη γένοιτο, κάτι συμβεί στον ανιματέρ -άνθρωποι είμαστε – ΑΜΕΣΑ μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο άτομο, ώστε να μην βρεθείτε στα κρύα του λουτρού ! “Αρα, συστήνουμε πρώτα πρώτα τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ, φυσικά, αλλά και όλα τα οργανωμένα γραφεία παιδικής διασκέδασης.

Μαλλί της γριάς, ποπ κορν, παιδικά αναψυκτικά, παγωτό, γρανίτες και οτιδήποτε αναλώσιμο διαθέτουν πλέον όλες οι οργανωμένες εταιρίες παιδικής διασκέδασης. Συνηθίζεται μάλιστα, όταν επιλέγετε κάποιο οργανωμένο πρόγραμμα που ξεπερνάει σε κόστος τα 200-300 ευρώ, να σας κάνουν δώρο το μαλλί της γριάς. Είτε με το παραδοσιακό καροτσάκι του, είτε μόνο το μηχάνημα πάνω σε δικό σας πάγκο, το μαλλί της γριάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κεράσματα των παιδιών και σχετικά οικονομικό, μιας και η πρώτη ύλη, είναι ουσιαστικά, μόνο η ζάχαρη. Προσέξτε και επιμείνετε να δείτε φωτογραφία του καροτσιού που θα σας έρθει γιατί είναι σημαντική η εικόνα του καροτσιού και τέλος ΜΗΝ ζητήσετε χρωστικές ουσίες που χρωματίζουν το μαλλί γριάς μιας και είναι ΣΚΕΤΟ χρώμα. Προτιμήστε το απλό, σε απόχρωση απαλού ροζ μαλλί που αγαπήσαμε από μικρά παιδιά. Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ειδικεύονται στο μαλλί της γριάς, όπως και σε όλα τα κεράσματα βαπτίσεων και παιδικών πάρτυ.

Παγωτό, μαλλί της γριάς, ποπκορν, παιδικά αναψυκτικά, γρανίτες και οτιδήποτε αναλώσιμο διαθέτουν πλέον όλες οι οργανωμένες εταιρίες παιδικής διασκέδασης και όλα τα κεντρικά ζαχαροπλαστεία, αν και, πολύ σημαντικό, είναι να επιμείνετε στο ΕΙΔΟΣ του παγωτού που χρησιμοποιούν. Μην ξεχνάτε ότι πολύ σημαντική είναι και η μορφή παρουσίασης, επιλέξτε λοιπόν εταιρίες που θα σας στείλουν και το παραδοσιακό καροτσάκι με τον κλασικό «παγωτατζή». Η τιμή εξαρτάται και από τον αριθμό των καλεσμένων σας, καθώς και από τη διάρκεια της παροχής. Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ειδικεύονται στις γρανίτες και τα παγωτά, όπως και σε όλα τα κεράσματα βαπτίσεων και παιδικών πάρτυ.

Αν και φαίνεται πολύ πολύ απλό, ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ντισκ τζόκευ είναι αρκετά πολύπλοκη υπόθεση . . Ναι, αρχικά πρέπει να είναι ντισκ τζόκευ φυσικά, με πλήρη και ενημερωμένη δισκοθήκη και όλα τα μηχανήματα, καθώς και φωτορρυθμικά, μηχανήματα καπνού, διπλές σειρές ηχείου κλπ αλλά ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ πρέπει να διαθέτει και γνώσεις παιδαγωγού, ώστε αν τα παιδιά τελικά ΔΕΝ θέλουν να χορέψουν, να μπορεί να «γυρίσει» το πάρτυ και να φροντίσει για την παιδική διασκέδαση με άλλον τρόπο. Επίσης, πρέπει να διαθέτει ΚΑΙ παιδική δισκοθήκη κάτι που οι djockeys ενηλίκων δεν διαθέτουν. Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ έχουν δικά τους μηχανήματα και πεπειραμένους παιδαγωγούς ντισκ τζόκευ, και με τα mix πρόγραμμα που παρουσιάζουν καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις.

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουν πεπειραμένους ανιματέρ πισίνας καθώς και ΕΙΔΙΚΑ φουσκωτά παιχνίδια πισίνας προκειμένου να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν τα παιδιά με ασφάλεια. Αν και πολλοί από τους ανιματέρ μας πισίνας διαθέτουν ΚΑΙ δίπλωμα ναυαγοσώστη, τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουν και ναυαγοσώστες για την παρακολούθηση των παιδιών σε πισίνα πάρτυ.

Πολλοί πανέμορφοι χώροι, διασκορπισμένοι σε όλη την Αττική, διαθέτουν πισίνες για να διοργανώσετε πανέμορφα ένα παιδικό ΠΙΣΙΝΑ ΠΑΡΤΥ. Αυτό που θα πρέπει να μας αναφέρετε είναι ο αριθμός των παιδιών (περίπου), η ηλικία τους, καθώς και την περιοχή που θέλετε να κινηθείτε και τα υπόλοιπα… αφήστε τα σε εμάς!

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες σίτησης και catering, αναλαμβάνουμε να ικανοποιήσουμε κάθε παιδικό πάρτυ με μενού που ξεκινούν από 5 ευρώ. Διαθέτουμε επίσης, ειδικά μενού για πικνικ, για family days, και το μοναδικό στον χώρο celebration box!!! Παράλληλα, προκαλούμε την σύγκριση με τις απίθανες τούρτες μας με ζαχαρόπαστα. Και μην ξεχνάτε ότι διαθέτουμε μαλλί γριάς, ποπκορν, παγωτό, γρανίτες, smoothies, σπιτικά αναψυκτικά και ο,τι άλλο έχει να κάνει με την παιδική σίτηση.

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε δωράκια για παιδικό πάρτυ που ξεκινούν από 2 ευρώ – Αν θέλετε κάτι πιο πρωτότυπο προτείνουμε μία από τις πινιάτες μας που θα γεμίζει κέφι και χαρά την λήξη του πάρτυ σας!

Έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία; Στείλτε τη μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας