FAME PARTY
FAME PARTY 1
FAME PARTY 2
FAME PARTY 3
FAME PARTY 4
FAME PARTY 5
FAME PARTY 6
FAME PARTY
280€ Χωρίς Φ.Π.Α.

FAME PARTY

Πώς θα σας φαινόταν να προσφέρουμε στα παιδιά του πάρτυ το δικό τους προσωπικό videoclip?  Ναι, είναι δυνατόν και όχι ιδιαίτερα ακριβό. . . Μεταμφιέσεις, χορός και τραγούδι και.... φύγαμε !!!!

Το πρόγραμμα που βλέπετε, πέραν της ιδιαιτερότητάς του, εμπεριέχει και τα βασικά πράγματα : Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς και  face painting


Από εδώ όμως, σταματάει ΚΑΘΕ ομοιότητα με τα κανονικά προγράμματα σε παιδικό πάρτυ , μιάς και το FAME αποτελεί ένα συνδυασμό στούντιο ηχογραφήσεων και τηλεοπτικού πλατώ !!


Στον χώρο σας έρχονται τέσσερα διαφορετικά σκηνικά πλάτης που τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο. Πλήρης ηχητική εγκατάσταση, facepainter/αμπιγιέζ, φωτορυθμικά, οθόνη πλάσμα και σύστημα καραόκε .


Δεν τελειώσαμε όμως εδώ ! Η κάμερα στήνεται και ... ACTION !


O κάθε ένας από τα παιδιά (ή και σε συνδυασμούς), επιλέγει το σκηνικό και το τραγούδι της αρεσκείας του. Γίνονται πρόβες, επιλέγονται ενδυματολογικά αξεσουάρ, περούκες και μακιγιάζ...


Και όταν είμαστε έτοιμοι, ξεκινάει η κατασκευή ενός VIDEOCLIP, το οποίο μετά, σε dvd δίνεται δώρο σε κάθε παιδί !!!Φυσικά το πάρτυ εξελίσσεται σε ένα υπέροχο ντίσκο πάρτυ με ντισκόμπαλα, μουσική, χορό, καραόκε . . .


Συμμετέχουν 3 άτομα


Η τιμή αφορά 1 ώρα και καλύπτει γύρω στα 8-10 παιδιά - για κάθε επιπλέον ώρα =  50 ευρώ


Οι τιμές μας είναι τιμές Αθήνας/Πειραιά