Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα
Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα 1
Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα 2
Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα 3
Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα 4
Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα 5
Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα
120€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Εργαστήριο : Ζωγραφική σε πέτρα

Υπέροχο εργαστήριο δημιουργίας και φαντασίας – και ένα κολπάκι : τοποθετείστε το δημιούργημα κάθε μικρού καλεσμένου σας σε ένα πλαστικό σακκουλάκι μαζί με smarties και . . έτοιμο το αποχαιρετιστήριο δωράκι σας !!
Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΤΡΑΣ !! Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (2) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με χρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Ενα άτομο με στολή της επιλογής σας για 1 ώρα και υλικά για 15 παιδιά € 120 Δυο άτομα με στολές της επιλογής σας για 1 ώρα και υλικά για 30 παιδιά € 180


ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι πιο πάνω τιμές αφορούν χρώματα απλά, είτε σε υγρή μορφή είτε σε μαρκαδόρο. Αν όμως τα παιδιά είναι πάνω από 9-10 χρονών, που ενδεχομένως δεν θα ¨μουτζουρώσουν" αλλά ίσως κάνουν κάτι αρκετά αξιόλογο, μπορούμε να φέρουμε τους ειδικούς μαρκαδόρους posca, που όμως επιβαρύνουν την τιμή κατά 20 ευρώ. Και ναι, αξίζει τον κόπο... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια του προγράμματος ζητώντας απο τους ανιματέρ μας να παραμείνουν, με παιχνίδια και διαγωνισμούς (υπολογίζοντας € 25 α/άτομο α/ώρα)


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 30% !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !!


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ