Ταξινόμηση: 

Σε ένα εφηβικό πάρτυ δεν έχει τόση σημασία τι θα έχουμε, όσο το τι ΔΕΝ θα έχουμε. Κι αυτό που ΔΕΝ πρέπει να έχουμε είστε εσείς, οι γονείς (ναι, δυστυχώς, περάσαμε κι εμείς απ αυτή την φάση)...Ετσι, οι παροχές μας σε ένα εφηβικό πάρτυ είναι φυσικά η ειδική DARK GOTHIC διακόσμηση, ναι, τα ειδικά "μπαρ" όπου θα υπάρχουν κυρίως κοκταίηλ ΜΗ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ αλλά και καμμία μπύρα με ελάχιστο αλκοόλ, ναι η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσική με τα ειδικά φωτορρυθμικά και τους απίθανους ντισκ τζόκευ, αλλά η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας στον χώρο των εφηβικών πάρτυ μας έχει διδάξει οτι εξίσου πιολύτιμη, είναι η προσφορά μας σε ανθρώπινο δυναμικό.

Και εννοούμε πεπειραμένο προσωπικό, νέους ανθρώπους (25-27 χρονών), γυμναστές, ηθοποιούς κλπ όμορφα κι επικοινωνιακά αγόρια και κορίτσια που διακριτικά θα ελέγχουν και θα επιβλέπουν, έχοντας την πλήρη αποδοχή της δύσκολης παρέας των έφηβων καλεσμένων, όλη την κατάσταση. Οι δικοί μας άνθρωποι θα σερβίρουν τα "ποτά", οι δικοί μας άνθρωποι θα τσεκάρουν αν κάποιο "ζευγαράκι" έχει απομακρυνθεί, οι δικοί μας άνθρωποι θα απαγορέψουν ΑΠΟΛΥΤΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ το κάπνισμα.

Ναι, θα υπάρχουν όλα όσα προαναφέραμε σε διακόσμηση, φωτισμούς, και φυσικά θα υπάρχουν κεράσματα και όλα όσα απαιτούνται σε ένα εφηβικό πάρτυ αλλά αυτό που πρταγματικά χρειάζεστε είναι οι έμπιστοι άνρθρωποι που είναι εκεί, αντι για εσάς !

  

Περισσότερα