Δωράκια για παιδικό πάρτυ SURPRISE WALL με 30 δωράκια
Δωράκια για παιδικό πάρτυ SURPRISE WALL με 30 δωράκια 1
Δωράκια για παιδικό πάρτυ SURPRISE WALL με 30 δωράκια 2
Δωράκια για παιδικό πάρτυ SURPRISE WALL με 30 δωράκια
100€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Δωράκια για παιδικό πάρτυ SURPRISE WALL με 30 δωράκια

Μεγάλο ξύλινο κουτί με 30 τρύπες, όπου μέσα κρύβονται ζαχαρωτα και μικροδωράκια, σκεπασμένα με απλή μεμβράνη. Ο κάθε καλεσμένος επιλέγει την τρύπα και βάζει το χέρι του παίρνοντας το δωράκι που του αντιστοιχεί... Συμπεριλαμβάνονται 30 μικροδωράκια.

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια τύπου Λούνα Παρκ, μπορούν να ομαδοποιηθούν, δημιουργώντας έναν υπέροχο αληθινό LUNA PARK, με πολλά διαφορετικά παιχνίδια και δράσεις ! Eπινοικιάζονται είτε μεμονωμένα, είτε σαν "πακέτο" Το μίνιμουμ ύψος της παραγγελίας σας πρέπει να είναι 200 ευρώ.


Συνδυάστε λοιπόν τα παιχνίδια μεταξύ τους και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι,  εκτός από τα  παιχνίδια που θα  επιλέξετε, σίγουρα χρειάζεστε και : 


1. Ανιματέρ για συντονισμό (1 άτομο για κάθε 20 παιδιά) για 3 ώρες 120 ευρώ


2. Τέντα ηλιοπροστασίας 3 μέτρα Χ 4 μέτρα (στολισμένη με σημαιάκια) για 5 ώρες 50 ευρώ


3. Παιδικά έπιπλα για το φαγητό των παιδιών από 80 ευρω


4. Κάποιο φουσκωτό παιχνίδι για εμπλουτισμό των δράσεων από 120 ευρώ


Παράλληλα, θυμίζουμε οτι σε ένα λούνα παρκ δεν επιτρέπεται να λείπουν τα κεράσματα (σπιτικά αναψυκτικά, παγωτό, hot dog, μαλλί γριάς, ποπκορν και πλήθος άλλων) που θα βρείτε στην ειδική κατηγορία μας...


ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ :


Αν το κόστος των αντικειμένων που επιλέξετε, από την συγκεκριμένη κατηγορία, είναι τουλάχιστον 500 ευρώ, κερδίζετε εντελώς δωρεάν το μαλλί της γριάς ή το ποπ κορν.