Διπλό candy bar Κουκουβάγια
Διπλό candy bar Κουκουβάγια 6
Διπλό candy bar Κουκουβάγια 1
Διπλό candy bar Κουκουβάγια 2
Διπλό candy bar Κουκουβάγια 3
Διπλό candy bar Κουκουβάγια 4
Διπλό candy bar Κουκουβάγια 5
Διπλό candy bar Κουκουβάγια
280€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Διπλό candy bar Κουκουβάγια

Μία από τις  βαπτίσεις με θέμα "κουκουβάγια" που επισκεφτήκαμε. Η συγκεκριμένη σύνθεση, τοποθετήθηκε έξω από την εκκλησία για ένα "γρήγορο" κέρασμα και συμπεριλαμβάνει:

Ράννερς και υφάσματα συνδυασμένα με 3 μπουκέτα Χ 3 μπαλόνια με ήλιον, τρία διακοσμητικά, δύο πάγκους, δύο διακοσμητικά φαναράκια, μαλλί γριάς (συμπεριλαμβάνονται αναλώσιμα για 50 άτομα) και σταντ για τις μπομπονιέρες. Και άτομο σερβιρίσματος.

Το στήσιμο του CANDY BAR για παιδικό πάρτυ και βάφτιση χωρίζεται σε δύο κατηγορίες : Όταν ΕΣΕΙΣ μας δίνετε το τραπέζι κι εμείς σκηνοθετούμε το αποτέλεσμα με δικά μας αντικείμενα, υφάσματα, γυάλες, διακοσμητικά κλπ Όταν φέρνουμε εμείς και το έπιπλο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα Με βάση ΑΥΤΟΝ τον διαχωρισμό λοιπόν, θα δείτε τα candybar μας – ΦΥΣΙΚΑ πάντα είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε κάθε πρόκληση για να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο, πανέμορφο, ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΑΣ candy bar . Μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς τα κεράσματα, ή να τα φέρετε εσείς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ενδεχομένως, αν επιλέξετε τα δικά μας, στη συνολική παραγγελία σας να γίνει κάποια καλύτερη τιμή. Μπορείτε να δείτε όλα μας τα κεράσματα στην ειδική κατηγορία. Η τιμή που βλέπετε αφορά την παρουσία του candybar έως και 4 ώρες . .