Ας μιλήσουμε για το στήσιμο και την διακόσμηση των τραπεζιών . . . Θα ξεκινήσουμε βήμα βήμα . .  Θεωρούμε σίγουρο οτι επάνω στα τραπέζια θα υπάρχουν άσπρα λινά τραπεζομάντηλα, άσπρες πετσέτες φαγητού, τα σερβίτσια και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Σε πολλά από τα σχέδιά μας θα παρατηρήσετε οτι υπάρχουν χρωματιστά ράνερ, χρωματιστές πετσέτες φαγητού κλπ.  Όλα υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία.  Άλλες  κυρίες τα θέλουν κι άλλες όχι.

Το κόστος που αναγράφεται εδώ, για διευκόλυνσή σας στις συγκρίσεις τιμών, ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ CENTERPIECE των ροτοντών και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα συνεννοηθούμε, μην ανησυχείτε. . 

Ας δούμε όμως το θέμα της αγοράς ή ενοικίασης.  Συνήθως το αντικείμενα που χρησιμοποιούμε είναι μιάς χρήσης (κουτιά, καλαθάκια, κλπ) έτσι εκεί, η τιμή είναι ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ. Επειδή όμως σε κάποιες από τις συνθέσεις μας χρησιμοποιούνται κεραμικά/ξύλινα/μεταλλικά/γυάλινα αντικείμενα θα πρέπει να θυμάστε οτι ΑΥΤΑ επιστρέφονται. Γι' αυτό, αν επιλέξετε κάποια σχετική σύνθεση, υπάρχει ένα μικρό ποσόν εγγύησης που σας επιστρέφεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ με την επιστροφή των ειδών . . .

Όλα αυτά τα σχέδια γίνονται σε Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ και επιδέχονται κάθε αλλαγή. . Ιδανική πρόταση για παιδικό πάρτυ και βάπτιση Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες ! 2106615366

Περισσότερα