Ταξινόμηση: 

Ας μιλήσουμε για το στήσιμο και την διακόσμηση των τραπεζιών ... Θα ξεκινήσουμε βήμα βήμα ... Σίγουρα πάνω στα τραπέζια θα υπάρχουν άσπρα λινά τραπεζομάντηλα, άσπρες πετσέτες φαγητού, τα σερβίτσια και τίποτα άλλο. Σε πολλά από τα σχέδιά μας θα παρατηρήσετε οτι υπάρχουν χρωματιστά ράνερ, χρωματιστές πετσέτες φαγητού κλπ.  Όλα υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία ... όμως άλλες κυρίες τα θέλουν κι άλλες όχι. 

Για να σας διευκολύνουμε, το κόστος που αναγράφεται εδώ  αφορά ΜΟΝΟ το κεντρικό centerpiece  στις ροτόντες και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα συνεννοηθούμε, μην ανησυχείτε...  Ας δούμε όμως το θέμα της αγοράς ή ενοικίασης... 

Συνήθως τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε είναι μιάς χρήσης (κουτιά, καλαθάκια, κλπ) οπότε έχουμε ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ.  Σε κάποιες όμως από τις συνθέσεις μας χρησιμοποιούνται κεραμικά/ξύλινα/μεταλλικά/γυάλινα αντικείμενα... Θα πρέπει να θυμάστε οτι ΑΥΤΑ επιστρέφονται.  Γι' αυτό, αν επιλέξετε κάποια σχετική σύνθεση, υπάρχει ένα μικρό ποσόν εγγύησης... Φυσικά σας επιστρέφεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ με την επιστροφή των ειδών . . . Όλα αυτά τα σχέδια γίνονται σε Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ και επιδέχονται κάθε αλλαγή. .

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες ! 2106615366

Περισσότερα