Κλόουν Στρουμφάκι
Κλόουν Στρουμφάκι 1
Κλόουν Στρουμφάκι 2
Κλόουν Στρουμφάκι 3
Κλόουν Στρουμφάκι
70€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κλόουν Στρουμφάκι

Κλόουν απασχόλησης για παιδικό πάρτυ, ντυμένος Στρουμφάκι. Ενα πλήρες πρόγραμμα για πάρτυ με μικρά και λίγα παιδάκια (έως 20). Αν έχετε περισσότερα παιδάκια, καλό είναι να επιλέξετε ΚΑΙ ένα βοηθητικό άτομο (ενδεικτική τιμή 3 ώρες => 50 ευρω).

Το βασικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σε ένα παιδικό πάρτυ, εμπεριέχει  4 απαραίτητα και βασικά πράγματα:


1. Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς (παρακαλούμε να έχετε φροντίσει στον χώρο να υπάρχει ένα cd player)


2. Απλά ταχυδακτυλουργικά  (χωρίς ζωάκια)


3. Μπαλονοκατασκευές


4. Face painting


Πέραν αυτών όμως και αναλόγως με την ηλικία, τον αριθμό παρευρισκόμενων παιδιών, τις δυνατότητες του χώρου, τα παραπάνω μπορούν έναντι πολύ μικρού κόστους, να εμπλουτισθούν με πολλές μικρές πινελιές, που δημιουργούν ένα όμορφο θεματικό πάρτυ, όπως ένα όμορφο σκηνικό με το στρουμφοχωριό,  όμορφα διακοσμητικά για τα τραπέζια σας, παγωμένα αβγά στρουμφάκια που κρύβουν ένα Στρουμφάκι για το κάθε παιδί, κατασκευές καπελλάκια Στρουμφ,  με πινιάτα σχετική με το θέμα (+50 ευρω).


ΦΥΣΙΚΑ μην ξεχνάτε οτι όποιο κι αν είναι το θέμα του πάρτυ σας, η παρουσία ενός φουσκωτού παιχνιδιού, απλά το ... απογειώνει !!


Αν επιλέξετε πρόγραμμα 3 ωρών, έχετε ΔΩΡΟ την χρήση μασκώτ (κάτι που κανονικά κοστίζει 40 ευρώ). Απλά πρέπει να θυμάστε ότι η παρουσία της μασκώτ γίνεται από το ΙΔΙΟ άτομο, άρα πρέπει κάποια στιγμή που θα επιλέξετε μαζί, να διακόψει το πρόγραμμα για να εμφανισθεί σαν μασκώτ.


Οι τιμές των παροχών μας αφορούν Αθήνα-Πειραιά. Αν είστε λίγο εκτός, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με οδοιπορικά.