Κλόουν Μικρή Γοργόνα
Κλόουν Μικρή Γοργόνα 1
Κλόουν Μικρή Γοργόνα 2
Κλόουν Μικρή Γοργόνα 3
Κλόουν Μικρή Γοργόνα 4
Κλόουν Μικρή Γοργόνα
70€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κλόουν Μικρή Γοργόνα

Κλόουν απασχόλησης για παιδικό πάρτυ, με στολή και concept ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ. Ενα πλήρες πρόγραμμα για πάρτυ με λίγα παιδάκια (έως 20). Αν έχετε περισσότερα παιδάκια, καλό είναι να επιλέξετε ΚΑΙ ένα βοηθητικό άτομο (ενδεικτική τιμή 3 ώρες => 50 ευρω).

Το βασικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σε ένα παιδικό πάρτυ, εμπεριέχει  4 απαραίτητα και βασικά πράγματα:


1. Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς (παρακαλούμε να έχετε φροντίσει στον χώρο να υπάρχει ένα cd player)


2. Απλά ταχυδακτυλουργικά  (χωρίς ζωάκια)


3. Μπαλονοκατασκευές


4. Face painting


Πέραν αυτών όμως και αναλόγως με την ηλικία, τον αριθμό παρευρισκόμενων παιδιών, τις δυνατότητες του χώρου, τα παραπάνω μπορούν έναντι ιδιαίτερα μικρού κόστους να εμπλουτισθούν με πολλές μικρές πινελιές, που δημιουργούν ένα όμορφο θεματικό πάρτυ, όπως διαγωνισμοί χορού και τραγουδιού με πομ πομ, απλές κατασκευές με μπουκαλάκια με άμμο θαλάσσης, αμμοδόχο σε σχήμα κοχύλι, κουκλοθέατρο ...


Παράλληλα, με μικρό επιπλέον κόστος, μπορείτε να εμπλουτήσετε το βασικό πρόγραμμα με πινιάτα σχετική με το θέμα (+50 ευρω), με απλές κατασκευές πάντα σχετικές με το θέμα (+1-2 ευρώ), με περιποίηση τύπου spa (από 50 ευρώ), κατασκευές κοσμημάτων, δωράκια τύπου sand art  και πολλά άλλα.


ΦΥΣΙΚΑ μην ξεχνάτε οτι όποιο κι αν είναι το θέμα του πάρτυ σας, η παρουσία ενός φουσκωτού παιχνιδιού, απλά το ... απογειώνει !!


Αν επιλέξετε πρόγραμμα 3 ωρών, έχετε ΔΩΡΟ την χρήση μασκώτ (κάτι που κανονικά κοστίζει 40 ευρώ). Απλά πρέπει να θυμάστε ότι η παρουσία της μασκώτ γίνεται από το ΙΔΙΟ άτομο, άρα πρέπει κάποια στιγμή που θα επιλέξετε μαζί, να διακόψει το πρόγραμμα για να εμφανισθεί σαν μασκώτ.


Οι τιμές των παροχών μας αφορούν Αθήνα-Πειραιά. Αν είστε λίγο εκτός, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με οδοιπορικά.