Κλόουν για πάρτυ καθημερινή
Κλόουν για πάρτυ καθημερινή 1
Κλόουν για πάρτυ καθημερινή 2
Κλόουν για πάρτυ καθημερινή 3
Κλόουν για πάρτυ καθημερινή 4
Κλόουν για πάρτυ καθημερινή
55€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κλόουν για πάρτυ καθημερινή

Αν αποφασίσατε να κάνετε το παιδικό πάρτυ σας Δευτέρα έως Πέμπτη, τότε όσα αναγράφονται στα προγράμματά μας, σας προσφέρονται με έκπτωση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαρκεί 1 ώρα

Το βασικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σε ένα παιδικό πάρτυ, εμπεριέχει  4 βασικά πράγματα :


1. Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς (παρακαλούμε να έχετε φροντίσει στον χώρο να υπάρχει ένα cd player)


2. Απλά ταχυδακτυλουργικά  (χωρίς ζωάκια)


3. Μπαλονοκατασκευές


4. Face painting


Πέραν αυτών όμως και αναλόγως με την ηλικία, τον αριθμό παρευρισκόμενων παιδιών, τις δυνατότητες του χώρου, τα παραπάνω μπορούν ΑΝΕΥ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΣΤΟΥΣ να εμπλουτισθούν και με κουκλοθέατρο, καραόκε, διαγωνισμόύς/εκμάθηση ζούμπα, κυνήγι θησαυρού, αθλητικές δοκιμασίες, απλά εργαστήρια (κατασκευές) και πολλά άλλα.


Η εμφάνιση του/της ανιματερ επιλέγεται από εσάς, ανάμεσα από πλήθος εναλλακτικών ιδεών (δείτε τις στολές μας στην ειδική κατηγορία).


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διάρκεια 1 ώρας, αν επιθυμείτε μεγαλύτερη διάρκεια,  η τιμή προσαυξάνεται κατά 15 ευρώ για κάθε μισή ώρα.  Αν επιλέξετε πρόγραμμα 3 ωρών, έχετε ΔΩΡΟ την χρήση μασκώτ (κάτι που κανονικά κοστίζει 40 ευρώ). Απλά πρέπει να θυμάστε ότι η παρουσία της μασκώτ γίνεται από το ΙΔΙΟ άτομο, άρα πρέπει κάποια στιγμή που θα επιλέξετε μαζί, να διακόψει το πρόγραμμα για να εμφανισθεί σαν μασκώτ.


Οι τιμές των παροχών μας αφορούν Αθήνα-Πειραιά. Αν είστε λίγο εκτός, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με οδοιπορικά.