Κλόουν για μικρά παιδάκια - Tender Age
Κλόουν για μικρά παιδάκια - Tender Age 3
Κλόουν για μικρά παιδάκια - Tender Age 1
Κλόουν για μικρά παιδάκια - Tender Age 2
Κλόουν για μικρά παιδάκια - Tender Age
110€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κλόουν για μικρά παιδάκια - Tender Age

ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ :
2-6 χρονών
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
Το πρόγραμμα ξεκινάει με την υποδοχή των παιδιών στο χώρο της εκδήλωσης με κάποια μασκότ της επιλογής σας. Όταν μαζευτούν τα παιδιά, εμφανίζεται η βασική παιδαγωγός ντυμένη κλόουν ή κάποια άλλη στολή της επιλογής σας.
Η κυρίως απασχόληση των παιδιών γίνεται με απλά ηχοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια με μπαλόνια, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιού, παραδοσιακά παιχνίδια (Δεν περνάς κυρά-Μαρία, το μαντηλάκι, περνά-περνά η μέλισσα κλπ) πλαστελίνες, παιχνίδια με αλεξίπτωτο, ψάρεμα, ενώ το 2ο άτομο, όταν ολοκληρωθεί η υποδοχή, ασχολείται με face painting και μπαλονοκατασκευές. . .
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !!
Επιλέξτε και ένα μικρό φουσκωτό κάστρο – παιχνίδι που απασχολεί υπέροχα αυτές τις μικρές ηλικίες !
Αν το πάτωμά σας είναι μάρμαρο, ξύλο ή αυλή, ζητείστε μας να φέρουμε ειδικό χλοοτάπητα για να μπουσουλίσουν/καθίσουν άφοβα τα μικρά παιδάκια!
ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ?
Επιλέγοντας το TENDER AGE για 3 ώρες κερδίζετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αναδιπλούμενες κατασκευές(τουνελάκια) για το παιδικό σας πάρτυ – κατόπιν διαθεσιμότητας

Το πρόγραμμα που βλέπετε, πέραν της ιδιαιτερότητάς του, εμπεριέχει και τα βασικά πράγματα που χρειάζονται για ένα παιδικό πάρτυ:


Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς (παρακαλούμε να έχετε φροντίσει στον χώρο να υπάρχει ένα cd player) Απλά ταχυδακτυλουργικά (χωρίς ζωάκια) Μπαλονοκατασκευές Face painting


Πέραν αυτών όμως και αναλόγως με την ηλικία, τον αριθμό παρευρισκόμενων παιδιών, τις δυνατότητες του χώρου, τα παραπάνω μπορούν ΑΝΕΥ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΣΤΟΥΣ να εμπλουτισθούν και με κουκλοθέατρο, καραόκε, διαγωνισμούς/εκμάθηση ζούμπα, κυνήγι θησαυρού, αθλητικές δοκιμασίες, απλά εργαστήρια (κατασκευές) και πολλά άλλα.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ+ΚΟΣΤΗ : Από 1 έως 3 ώρες (110 ευρώ η πρώτη ώρα και 30 ευρώ το κάθε επιπλέον 30λεπτο) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ : Δύο άτομα με στολές της επιλογής σας (συμπεριλαμβάνεται μίνι σκηνή κουκλοθέατρου)


Οι τιμές των παροχών μας αφορούν Αθήνα-Πειραιά. Αν είστε λίγο εκτός, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με οδοιπορικά.