Κλόουν εξερευνητής
Κλόουν εξερευνητής 1
Κλόουν εξερευνητής 2
Κλόουν εξερευνητής 3
Κλόουν εξερευνητής 4
Κλόουν εξερευνητής 5
Κλόουν εξερευνητής
70€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κλόουν εξερευνητής

Κλόουν εξερευνητής για πάρτυ αγοριών, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Με παιχνίδια τύπου Jurassic, όπως τα παγωμένα αβγά δεινόσαυρου, με κυνήγι θησαυρού, διαδραστικές δοκιμασίες και άλλα, προσφέρει παράλληλα όλα τα βασικά στοιχεία του κλασικού κλόουν. Ενα πλήρες πρόγραμμα για πάρτυ με λίγα παιδάκια (έως 20). Αν έχετε περισσότερα παιδάκια, καλό είναι να επιλέξετε ΚΑΙ ένα βοηθητικό άτομο (ενδεικτική τιμή 3 ώρες => 50 ευρω).

Το βασικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σε ένα παιδικό πάρτυ, εμπεριέχει  4 απαραίτητα και βασικά πράγματα:


1. Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς (παρακαλούμε να έχετε φροντίσει στον χώρο να υπάρχει ένα cd player)


2. Απλά ταχυδακτυλουργικά  (χωρίς ζωάκια)


3. Μπαλονοκατασκευές


4. Face painting


Πέραν αυτών όμως και αναλόγως με την ηλικία, τον αριθμό παρευρισκόμενων παιδιών, τις δυνατότητες του χώρου, τα παραπάνω μπορούν ΑΝΕΥ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΣΤΟΥΣ να εμπλουτισθούν με πολλές μικρές πινελιές, που δημιουργούν ένα όμορφο θεματικό πάρτυ, όπως ιχνηλασία με τις πατημασιές του δεινόσαυρου, αθλητικά παιχνίδια ενταγμένα σε ένα "παραμύθι" η απόδραση από το jurassic park,  jungle μεταμορφώσεις των παιδιών ...


Παράλληλα, με μικρό επιπλέον κόστος, μπορείτε να εμπλουτήσετε το βασικό πρόγραμμα με πινιάτα σχετική με το θέμα (+50 ευρω), με τα παγωμένα αβγά του δεινόσαυρου που εμπεριέχουν παιχνιδάκι (+ 2 ευρώ)  και πολλά άλλα.  και πολλά άλλα.


ΦΥΣΙΚΑ μην ξεχνάτε οτι όποιο κι αν είναι το θέμα του πάρτυ σας, η παρουσία ενός φουσκωτού παιχνιδιού, απλά το ... απογειώνει !!


Αν επιλέξετε πρόγραμμα 3 ωρών, έχετε ΔΩΡΟ την χρήση μασκώτ (κάτι που κανονικά κοστίζει 40 ευρώ). Απλά πρέπει να θυμάστε ότι η παρουσία της μασκώτ γίνεται από το ΙΔΙΟ άτομο, άρα πρέπει κάποια στιγμή που θα επιλέξετε μαζί, να διακόψει το πρόγραμμα για να εμφανισθεί σαν μασκώτ.


Οι τιμές των παροχών μας αφορούν Αθήνα-Πειραιά. Αν είστε λίγο εκτός, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με οδοιπορικά.