Κλόουν απλό πρόγραμμα
Κλόουν απλό πρόγραμμα 1
Κλόουν απλό πρόγραμμα 2
Κλόουν απλό πρόγραμμα
60€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κλόουν απλό πρόγραμμα

Ιδανικό για παιδικό πάρτυ αν ο αριθμός των μικρών καλεσμένων σας είναι πολύ μικρός (κάτω των 10 παιδιών). Γι 'αυτό το λόγο, το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ  πρόγραμμα με ανιματέρ, προσφέρεται στα 50 ευρώ για μία ώρα (+15 ευρώ για κάθε επιπλέον 30λεπτο). Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι αν τελικά, από λάθους υπολογισμούς, ο αριθμός των παρευρισκομένων μικρών μας φίλων ξεπεράσει τα 10, η προσφορά παύει να ισχύει. Ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Κλόουν για παιδικό πάρτυ, απλό πρόγραμμα, που εμπεριέχει  4 βασικά πράγματα :


1. Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς (παρακαλούμε να έχετε φροντίσει στον χώρο να υπάρχει ένα cd player)


2. Απλά ταχυδακτυλουργικά  (χωρίς ζωάκια)


3. Μπαλονοκατασκευές


4. Face painting


Πέραν αυτών όμως και αναλόγως με την ηλικία, τον αριθμό παρευρισκόμενων παιδιών, τις δυνατότητες του χώρου, τα παραπάνω μπορούν ΑΝΕΥ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΣΤΟΥΣ να εμπλουτισθούν και με κουκλοθέατρο, καραόκε, διαγωνισμούς, εκμάθηση ζούμπα, κυνήγι θησαυρού, αθλητικές δοκιμασίες, απλά εργαστήρια (κατασκευές) και πολλά άλλα.


Το κόστος αφορά πρόγραμμα 1 ώρας. Πέραν της 1ης ώρας, υπολογίστε 15 ευρω για κάθε επιπλέον 30λεπτο.


Η εμφάνιση του/της ανιματέρ επιλέγεται από εσάς, ανάμεσα από πλήθος εναλλακτικών ιδεών (δείτε τις στολές μας στην ειδική κατηγορία).


Αν επιλέξετε παιδικό πάρτυ 3 ωρών, έχετε ΔΩΡΟ την χρήση μασκότ (κάτι που κανονικά κοστίζει 30 ευρώ). Απλά πρέπει να θυμάστε ότι η παρουσία της μασκότ γίνεται από το ΙΔΙΟ άτομο, άρα πρέπει κάποια στιγμή που θα επιλέξετε μαζί, να διακόψει το πρόγραμμα για να εμφανισθεί σαν μασκότ.


Οι τιμές των παροχών μας αφορούν Αθήνα-Πειραιά. Αν είστε λίγο εκτός, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με οδοιπορικά.