Κλόουν ΑΛΙΚΗ
Κλόουν ΑΛΙΚΗ 1
Κλόουν ΑΛΙΚΗ 2
Κλόουν ΑΛΙΚΗ 3
Κλόουν ΑΛΙΚΗ 4
Κλόουν ΑΛΙΚΗ 5
Κλόουν ΑΛΙΚΗ 6
Κλόουν ΑΛΙΚΗ 7
Κλόουν ΑΛΙΚΗ
70€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Κλόουν ΑΛΙΚΗ

Κλόουν για κοριτσάκια, με στολή Αλίκης, με παιχνίδια, διαγωνισμό cheerleading, πομ πομ, spa, μουσική, χορό, face painting, κουκλοθέατρο για ένα απίθανο παιδικό πάρτυ

Το βασικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών σε ένα παιδικό πάρτυ, εμπεριέχει  4 απαραίτητα και βασικά πράγματα:


1. Μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διαγωνισμούς (παρακαλούμε να έχετε φροντίσει στον χώρο να υπάρχει ένα cd player)


2. Απλά ταχυδακτυλουργικά  (χωρίς ζωάκια)


3. Μπαλονοκατασκευές


4. Face painting


Πέραν αυτών όμως και αναλόγως με την ηλικία, τον αριθμό παρευρισκόμενων παιδιών, τις δυνατότητες του χώρου, τα παραπάνω μπορούν ΑΝΕΥ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΣΤΟΥΣ να εμπλουτισθούν με πολλές μικρές πινελιές, που δημιουργούν ένα όμορφο θεματικό πάρτυ διαγωνισμοί χορού και τραγουδιού με πομ πομ, απλές κατασκευές με ραβδάκια νεράιδας, κουκλοθέατρο ...


Παράλληλα, με μικρό επιπλέον κόστος, μπορείτε να εμπλουτήσετε το βασικό πρόγραμμα με πινιάτα σχετική με το θέμα (+50 ευρω), με απλές κατασκευές πάντα σχετικές με το θέμα (+1-2 ευρώ), με περιποίηση τύπου spa (από 50 ευρώ), κατασκευές κοσμημάτων  και πολλά άλλα.


ΦΥΣΙΚΑ μην κεχνάτε οτι όποιο κι αν είναι το θέμα του πάρτυ σας, η παρουσία ενός φουσκωτού παιχνιδιού, απλά το ... απογειώνει !!


Η εμφάνιση του/της ανιματερ επιλέγεται από εσάς, ανάμεσα από πλήθος εναλλακτικών ιδεών (δείτε τις στολές μας στην ειδική κατηγορία).


Αν επιλέξετε πρόγραμμα 3 ωρών, έχετε ΔΩΡΟ την χρήση μασκώτ (κάτι που κανονικά κοστίζει 50 ευρώ). Απλά πρέπει να θυμάστε ότι η παρουσία της μασκώτ γίνεται από το ΙΔΙΟ άτομο, άρα πρέπει κάποια στιγμή που θα επιλέξετε μαζί, να διακόψει το πρόγραμμα για να εμφανισθεί σαν μασκώτ.


Οι τιμές των παροχών μας αφορούν Αθήνα-Πειραιά. Αν είστε λίγο εκτός, ενδεχομένως να επιβαρυνθείτε με οδοιπορικά.