Ταξινόμηση: 

Η απασχόληση παιδιών σε παιδικό πάρτυ, παιδική εταιρική εκδήλωση, σχολικό αποκριάτικο χορό, δεν εμπεριέχει απλά χιουμοριστικά γκαγκς, μουσική και χορό και μόνον. Ανάλογα με το θέμα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο concept και όλο το πρόγραμμα βασίζεται εκεί. Στο πρόγραμμα ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, η διασκέδαση των παιδιών πραγματοποιείται μέσα από δοκιμασίες δύναμης και ταχύτητας, ενώ στα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ στην εκμάθηση και παρουσίαση ταχυδακτυλουργικών κόλπων. Το SPA PARTY μεταμορφώνει τον χώρο σας σε ινσιτούτο ομορφιάς και φέρνουμε ακόμη και παιδική σαμπάνια !

Πάντα, μέσα στο υπόλοιπο θεματικό πρόγραμμα, προσπαθούμε και εντάσσουμε τα βασικά που αποτελούν το κλασικό πρόγραμμα κλόουν, δηλαδή τα μουσικοχορευτικά παιχνίδια και δοκιμασίες, τις μπαλονοκατασκευές, face painting, κυνήγι θησαυρού.

Αν επιλέξετε και την ενοικίαση κάποιων παιχνιδιών μας (φουσκωτά παιχνίδια, λούνα παρκ, παιχνίδια δράσης οπως fortnite, nerf κλπ, παιδότοποι για babies κλπ), οι ανιματέρ τα εντάσσουν πλήρως στο γενικό πρόγραμμα και δημιουργείται ένα όμορφο οργανωμένο παιδικό πανηγύρι.

Το σίγουρο είναι οτι η μορφή του κλόουν διασκεδάζει και γοητεύει τα παιδιά και τους μεγάλους, σε παιδικά πάρτυ, σε εταιρικές εκδηλώσεις, σε αποκριάτικους σχολικούς χορούς και όπου υπάρχει μάζωξη παιδιών !!

Περισσότερα