Ταξινόμηση: 

Οι χρήσεις τους είναι αναρίθμητες. Συνήθως είναι αυτοστηριζόμενα, με παραστάσεις ανάλογα με το θέμα της κάθε εκδήλωσης. Οι διαστάσεις ποικίλουν 2Χ2 ή περισσότερο. Κατασκευάζονται από υλικό ελαφρύ και μπορούν να αναφέρουν ο,τιδήποτε επιθυμείτε, όνομα, προιόν, ημερομηνία, ευχή κλπ.

Αναλαμβάνουμε την tailor made κατασκευή του δικού σας backdrop φωτογράφισης, καθώς επίσης και την φωτογράφιση με επαγγελματία φωτογράφο. Η επιλογή της παράδοσης των φωτογραφιών είναι δική σας, είτε σε στικάκι είτε σε φωτογραφίες.

Εμπλουτίστε το backdrop της επιλογής σας με μία όμορφη αψίδα από μπαλόνια καθώς και διακοσμητική φιγούρα από ξύλο ή φελιζόλ. Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία αντικειμένων που σίγουρα θα ταιριάζουν με τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που η παραμονή του backdrop είναι πολυήμερη, η κατασκευή γίνεται από ξύλο με 4χρωμη εκτύπωση.

Μπορούμε να αναλάβουμε το δημιουργικό για το δικό σας backdrop με απεικόνιση προσώπων, γελοιογράφηση, φωτογραφία vintage παλιού καταστήματος, abstract συνθέσεις και πολλά άλλα. Αν θέλετε, μπορείτε να έχετε συνδυασμό backdrop και cut out με χιουμοριστικά αποτελέσματα. Οι καλεσμένοι σας θα βάζουν το κεφάλι τους και θα φωτογραφίζονται ΠΙΣΩ από την εικόνα σας αντί εμπρός. Τα backdrop είναι κατάλληλα και για διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος, αφού η διάστασή τους επιτρέπει την τοποθέτησή τους και σε πολύ στενό χώρο.

Περισσότερα