Aqua sand
Aqua sand 1
Aqua sand 2
Aqua sand 3
Aqua sand 4
Aqua sand
150€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Aqua sand

Εργαστήρι για πάρτυ με πολύχρωμη άμμο μέσα σε υγρό στοιχείο σε ότι χρώμα επιλέξουν τα παιδιά.

 

 

 


Ισως μπορείτε στο εμπόριο να βρείτε αδιάβροχη magic sand, αλλά έχει μεγάλη πλάκα να την κατασκευάσουμε μόνοι μας στο πάρτυ, όπως εμείς επιθυμούμε - και στην συνέχεια να την τοποθετήσουμε μέσα στα μικρά μας μπωλάκια με νερό, έχοντας έτοιμα τα μικρά μας ενυδρεία ! Στην ίδια κατηγορία παρασκευών ανήκουν και η γλίτσα, η magic sand και το ηφαίστειο, έτσι μπορείτε εύκολα να διοργανώσετε ένα πάρτυ MAGIC EXPERIMENT CRAFTS και να τα κάνουμε όλα αυτά !!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδάκια τουλάχιστον νηπιακής ηλικίας (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (3) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με νεροχρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν


1 ώρα -> 1 άτομο -> υλικά παραγωγής και γυάλινα μπωλάκια για 15 παιδιά -> ευρώ 150 1 ώρα -> 2 άτομα -> υλικά παραγωγής και γυάλινα μπωλάκια  για 30 παιδιά-> ευρώ 220


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 30% !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !!


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ