//2 Νέες Ιδέες για Παιδικό Πάρτυ !

2 Νέες Ιδέες για Παιδικό Πάρτυ !

Αν βαρεθήκατε τα … γνωστά, ιδού 2 καινούργια ενδιαφέροντα θέματα για παιδικό πάρτυ !!

DUMBO PARTY !

ART PARTY !

Το πρώτο είναι ένα θέμα καινούργιο. Αν και η πρώτη ταινία με το αγαπημένο ελεφαντάκι είναι πολύ πολύ παλιά, ή νέα του εμφάνιση πυροδότησε μία τρέλλα στα μικρά κυρίως παιδάκια, με το αγαπημένο ελεφαντάκι να κλέβει καρδιές ! Στα παιδικά πάρτυ με θέμα Dumbo κυριαρχούν τα γαλάζια χρώματα με πινελιές «τσίρκου».

Τούρτες, παιχνίδια, πινιάτα, μπαλόνια, ανιματέρ, διακοσμητικά, candy bar όλα βασίζονται σ αυτήν την χρωματική εναλλαγή…

Το περιεχόμενο φυσικά, τροποποιείται ανάλογα με τις ηλικίες, αλλά σίγουρα εμπεριέχει ανιματέρ τσίρκου, παιχνίδια ισορροπίας, κυνήγι θησαυρού όπου τα παιδάκια στο τέλος ανακαλύπτουν την πινιάτα ελεφαντάκι. Κουκλοθέατρο με θέμα την ιστορία του Ντάμπο καθώς και σκηνή «τσίρκου» που είναι το σπιτάκι των μικρών καλεσμένων μας, συμπληρώνουν την εικόνα !

Μη διστάσετε να κάνετε πάρτυ Ντάμπο, οι καλεσμένοι σας θα το συζητούν για πολύ καιρό !!

 

 

Το δεύτερο θέμα μας απαιτεί γερό στομάχι, γερά νεύρα, δόση χιούμορ και ΑΠΛΕΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ ! Στο κάτω κάτω της γραφής καλείται … μικρούς καλλιτέχνες και η τέχνη απαιτεί θυσίες !

Και πάλι, το θέμα οδηγεί στην επιλογή χρωμάτων που τώρα είναι ολόκληρη η παλέτα της φύσης.

Τούρτες με πινέλα, παιχνίδια δημιουργίας, πινιάτα παλέτα ζωγραφικής, πρωτότυπο candy bar και πολλές γωνιές δημιουργίας απαρτίζουν την βάση ενός art party !

Θα πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδιά θα λερωθούν, αν κι εμείς θα έχουμε πλαστικές ποδίτσες για να προστατεύσουμε όσο γίνεται…

Ολα τα αναλώσιμα θα τα φροντίσουν τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ, από μαρκαδόρους και πινέλα, έως μεγάλα σεντόνια 2Χ2 που θα ζωγραφισθούν από τα παιδιά !!

Τα παιδιά θα πρέπει να κατασκευάσουν την δική τους ινδιάνικη τέντα και να την στολίσουν με μαξιλαράκια δικής τους κατασκευής! θα πρέπει να ζωγραφίσουν πέτρες και ΟΛΑ αυτά μαζί θα συνθέσουν ένα τεράστιο κυνήγι θησαυρού !!

Ξεκαρδιστικές στιγμές αλλά και εξοικείωση των παιδιών με diy καταστάσεις… Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και πάρτε μέρος κι εσείς, στο Art Party των παιδιών !!

 

  

2019-04-21T10:57:05+00:00